واحد تولیدی کلوج با مدیریت سرکار خانم لیلا جامعی ابتدا از سال ۱۳۹۵ به صورت سنتی شروع به فعالیت نموده، که توانست با تولید محصولات با کیفیت و کسب رضایت مصرف کنندگان به کار خود ادامه دهد. لذا جهت توسعه فعالیت در این زمینه اقدام به دریافت پروانه ساخت کارگاهی از سازمان غذا و دارو، پروانه بهره برداری از اداره جهاد کشاورزی و نشان استاندارد از اداره استاندار در سال ۱۳۹۸ گردیده و توانست محصول خود را با نام تجاری کلوج به بازار عرضه کند.
واحد تولیدی کلوچه خرمایی
کلوج
ثبت سابقه درخشان از سال 1395
محصولات با کیفیت
بکارگیری نیروهای متخصص بومی
بسته بندی زیبا

کلوچه خرمایی کلوج
در واحد تولیدی کلوج ، کلوچه های خرمایی خوشمزه و با کیفیتی تولید میشوند که کلیه مواد اولیه آنها از با کیفیت ترین مواد میباشند. کلوج کیفیت محصولات و سلامت مشتری را سرلوحه خود قرار داده است.
در کارگاه کلوج از نیروهای بومی و پیشرفته ترین دستگاه های صنعتی مطابق با فناوری روز دنیا و تحت نظارت استاندارد های جهانی در خط تولید بهرهمند میباشد و همچنین با بکارگیری برنامه نظافتی به صورت روزانه برای کل کارگاه و دستگاه ها، توانسته است تحت نظارت سازمان بهداشت ایران و رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی ، کلوچه های خرمایی خود را تولید کند. کلوج با داشتن نشان استاندارد و سیب سلامت که از مهمترین قوانین تولیدی های مواد غذایی است، توانسته رضایت مشتری را به دست آورد.
گواهی نامه ها و افتخارات کلوج
کلوج با بهره مندی از نیروهای کارآمد و تلاش مستمر توانسته است گواهی نامه ها و مجوزهایی کسب کند که هرکدام از این مجوزها ارزش بخصوصی دارند.